Peugeot 'On Track': een muzikale roadtrip met opkomende artiesten

Peugeot 'On Track': een muzikale roadtrip met opkomende artiesten

25-11-2021 (12:06) - Campagnes

Met de campagne 'On Track' slaat Peugeot een nieuwe weg in. Opkomende artiesten gaan met Peugeot op muzikale roadtrip om elk een unieke track te produceren. Met de nieuwe Hybrid en elektrische modellen van Peugeot als rijdende muziekstudio. De campagne is bedacht en geproduceerd door Wayne Parker Kent en MHX, in opdracht van Peugeot Nederland.

In drie afleveringen gaat zangeres Leona Philippo op roadtrip met opkomende artiesten. Tijdens hun reis bezoeken ze bijzondere locaties die als inspiratie dienen om tijdens de rit een unieke track te bedenken. Om de artiesten op weg te helpen, componeerde Peugeot, samen met Leona Philippo een basis track.
 

Stem op je favoriete track

In de eerste aflevering gaat singer/songwriter Jermaine Fleur op pad met Leona Philippo in een Peugeot 3008 SUV Hybrid. In de tweede en derde aflevering spelen andere aanstormende, Nederlandse artiesten de hoofdrol, met telkens in een andere hybride of elektrische Peugeot. Kijkers kunnen na afloop van de serie stemmen op hun favoriete track en een eigen roadtrip winnen.


Nieuwe merkidentiteit in de praktijk

In de campagne geeft Peugeot een podium aan de 'Lions of our time'. Mensen die van ieder moment een unieke ervaring maken. Daarmee sluit de campagne naadloos aan op de nieuwe, wereldwijde merkidentiteit van Peugeot.
 

Mooie beelden van auto's zijn er genoeg

De campagne is ontwikkeld door full service content bureau Wayne Parker Kent en MHX, de branded content studio van Mediahuis. Een samenwerking waarin strategie, concept en distributie hand in hand gaan. "Mooie beelden van auto’s zijn er genoeg. Daarom kozen wij ervoor om de combinatie te zoeken met muziek. Dat zorgt voor een bijzondere dynamiek. Een roadtrip is voor veel mensen de ultieme vorm van vrijheid en avontuur. Een garantie voor inspiratie, bijzondere momenten en rijplezier! Dat in combinatie met goede artiesten, nieuwe tracks en Peugeots hybride modellen is de ultieme campagne ‘On Track’ geworden," aldus Daan Zoetmulder, Managing Director Wayne Parker Kent.