PR bureau Media Tornado start This Song Will Free a Girl

PR bureau Media Tornado start This Song Will Free a Girl

09-07-2021 (06:00) - Campagnes

Free a Girl en Media Tornado gaan een samenwerking aan voor de nieuwe Free a Girl-campagne This Song Will Free a Girl. Media Tornado verzorgt de publiciteit rondom de nieuwe campagne, waarin zes artiesten ieder een nummer opdragen aan een bevrijd of minderjarig meisje dat nog vast zit in een situatie van seksuele uitbuiting, om meer aandacht te vragen voor de stichting en het onderwerp om zo meer donaties te genereren.
 
Marieke Wijnmaalen, mede-eigenaar van Media Tornado: "We zijn enorm enthousiast om Free a Girl te mogen ondersteunen met deze nieuwe campagne. Met een vrouwelijke directie en een (bijna) volledig vrouwelijk kantoor is dit een onderwerp dat ons zeer nauw aan het hart ligt. We zijn dan ook vastberaden om nog meer mensen bewust te maken van de belangrijke werkzaamheden van de stichting en de urgentie van donaties."
 

This Song Will Free a Girl

This Song Will Free a Girl is een campagne van stichting Free a Girl, die zich inzet voor het aanpakken van het wereldwijde probleem rondom seksuele uitbuiting van kinderen en straffeloosheid. Zes Nederlandse artiesten maken een eigen versie van een nummer naar keuze, en dragen deze op aan een meisje. De serie wordt gepresenteerd door ambassadeur Romy Monteiro en heeft enerzijds als doel meer bewustwording te creëren voor de wereldwijde problematiek rondom seksuele uitbuiting van kinderen en straffeloosheid en anderzijds donaties op te halen voor Free a Girl.