Praat eens met een vreemde

29-06-2017 (09:11) - Campagnes

Vanaf september vinden diverse activiteiten plaats in het kader van de campagne 8 miljoen gesprekken. De campagne is geïnitieerd door de creatieve industrie in samenwerking met bedrijven, BN’ers, media en maatschappelijke partners.


Het doel van de campagne is om mensen met elkaar in gesprek te laten komen. Ga eens een gesprek aan met een vreemde, dit gebeurt te weinig. De VEA heeft zijn honderdjarig bestaan aangegrepen om Nederland te verenigen. ‘Dit is hét moment om de kracht van ons vakmanschap, onze creativiteit in te zetten voor een maatschappelijk doel’, aldus VEA-voorzitter Marc Oosterhout. 
 
open source campagne
De open source campagne 8 miljoen gesprekken is ontwikkeld door This, That + The Other in samenwerking met Mark Muller van Achtung McGarry Bowen. Veel andere bureaus uit de creatieve industrie hebben het basisidee verder uitgewerkt. De creatieve uitwerking varieert van originele middelen om gesprekken op gang te brengen tot visuele uitingen en bijzondere ontmoetingsplekken. Ook adverteerders, mediabedrijven, productiemaatschappijen, regisseurs, fotografen en andere disciplines uit de creatieve industrie worden opgeroepen om mee te doen.

aanmelden
Voor meer informatie of aanmelden kunnen mensen contact opnemen via blabla@8mln.nl of bellen met Karen de Loos, campagneleider, 06-12968344.
 
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.