SAIL 2015: Supermarkt Dirk opent floating market

18-08-2015 (08:24) - Campagnes

7.25 uur - Supermarkt Dirk van den Broek opent morgen Nederlands eerste drijvende supermarkt op de Amsterdamse wateren tijdens Sail. Op woensdag 19 augustus vanaf 16:00 uur kan iedereen de floating market bezoeken en gratis boodschappen doen aan de Oosterdokskade.
 
De Dirk floating market, geïnspireerd door de drijvende markten in Zuidoost-Azië waar goederen vanaf bootjes worden verkocht, zal bestaan uit negen boten met elk een ander product. De drijvende supermarkt zal open zijn tot alle 18.000 producten uitgedeeld zijn.
 
Directeur van Dirk van den Broek Steven van der Krogt: 'Dirk is altijd daar waar de mensen zijn. In dit geval is dat op het water. Voor de bezoekers van Sail hebben we dan ook een leuke manier gevonden om ze te bedienen.'
 
'Hiermee voegt Dirk echt iets toe aan dit internationale evenement voor jong en oud. Dat is Dirk. En Dirk doet dat altijd op een verrassende manier die relevant is voor het moment', aldus Hans van Nood, Executive Creative Director van XXS Amsterdam, creatief bureau achter dit concept.