Sorry is niet genoeg voor Hornbach

12-09-2017 (13:36) - Campagnes

De laatste weken zei Hornbach uitgebreid sorry in zijn nieuwe campagne. Excuses, niet voor het grote aanbod, maar voor de gevolgen ervan. Omdat de bouwmarkt sorry zeggen niet voldoende vindt, komt het bedrijf nu ook met een oplossing: een thuisbrengservice.
 

thuisbrengservice

Als je veel spullen aanbiedt, moet je er ook voor zorgen dat deze spullen zonder al te veel ongemak mee naar huis genomen kan worden, moet Hornbach gedacht hebben. Met de thuisbrengservice hoef je je zelfs helemaal geen zorgen te maken om het vervoer naar huis. Zo vinden je meegereisde partner en/of kinderen bij de filialen informatie over dichtbijzijnde bussen, taxi’s en andere vervoersmiddelen zodat je de auto volledig kan gebruiken voor het vervoeren van bouwmateriaal, maar je kunt ook een aanhanger van Hornbach lenen. De eerste twee uur kun je deze gratis gebruiken. 
 

campagne

Op zaterdag 16 september is er ter introducite van de nieuwe service een ludieke actie bij de Hornbach-vestiging Amsterdam. Vanaf een speciaal aangelegde bushalte levert een Hornbach-bus de partners en eventuele kinderen van de klusser thuis af. Uiteraard hoort bij de introductie van de thuisbrengservice ook een campagnevideo. 
 
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.