Sunnery James en Ryan Marciano maken nummer met Defensie

Sunnery James en Ryan Marciano maken nummer met Defensie

25-10-2021 (12:04) - Campagnes

De nieuwste track van DJ- en producerduo Sunnery James en Ryan Marciano, Unseen Heroes, is opgebouwd met technische geluiden die opgenomen zijn achter de schermen van Defensie. Met de meest bijzondere sounds heeft het DJ duo een nummer geproduceerd als muzikale ode aan de technici van Defensie. De track werd de afgelopen tijd al af en toe getest door de DJ’s op festivals en feesten en is heel goed ontvangen.
 
Er is ook een music video opgenomen op Vliegbasis Volkel, die te zien is op het YouTube kanaal van Armada Music. Alle onderdelen van de track zijn echte technische geluiden die de wereld van de technici van Defensie laten horen: van de afterburner van een F35, de motorgeluiden van gevechtsvoertuigen tot aan de sonar sounds van een onderzeeboot. 


De unseen heroes

Unseen Heroes van Sunnery James & Ryan Marciano is onderdeel van de wervingscampagne The Sound of Tech, waarmee Defensie mensen wil inspireren om te solliciteren op een technische baan bij Defensie.

Vanaf maandag 25 oktober tot en met donderdag 28 oktober 2021 is het aan luisteraars van Radio 538 om in het programma van Barend van Deelen (iedere maandag tot en met donderdag van 19.00 uur tot 21.00 uur) technische geluiden van Defensie te raden. Dit zijn geluiden die ook terugkomen in de track van Sunnery James en Ryan Marciano. Door de geluiden te raden, maken zij iedere dag kans op een unieke helikoptervlucht voor twee personen, aangeboden door Radio 538.


Credits

Klant: Ministerie van Defensie, Paul Klaessen, Kris Manders, Corine van Staalduinen, Klaas Dane Bolier
Bureau: STEAM
Creatie: Olger Ypma, Patrick Wijnhoven
Strategie: Jari Kloppenburg
Account: Mariska van den Belt, Esther Eulen
Productie: Armada Music
Music: Sunnery James & Ryan Marciano
Mediabureau: Initiative, Kim Duivens, Luka Cappetti, Esther Tunnissen
Online bureau: Radancy