Sunweb Group viert herstart vakantieseizoen met nieuwe campagne

Sunweb Group viert herstart vakantieseizoen met nieuwe campagne

17-06-2020 (11:08) - Campagnes

Na maanden van onzekerheid viert touroperator Sunweb Group de herstart van het vakantieseizoen met een nieuwe campagne. Zaterdag 20 juni - het begin van de zomer - wordt door de reisorganisatie omgedoopt tot International Day of Holidays.
 
Vrijdag 19 juni start Sunweb Group weer met vliegvakanties, één dag voordat officieel de zomer begint. Hugo van Drie, Head of Sunweb Sun NL, licht de campagne toe: “Met International Day of Holidays willen we iedereen die houdt van reizen een positieve boodschap sturen. Als reisorganisatie vinden we het belangrijk om te laten zien dat we iedereen verwelkomen op de mooiste locaties.” De campagne is met SPARK, de interne Sunweb Group Agency, opgezet. “We zien de campagne als een nieuw begin en kijken uit naar een mooie zomer. Niet alleen voor Nederlanders, maar voor reizigers over de hele wereld.”
 

Co-creatieve campagne

Met de hashtag #jointhecelebration worden liefhebbers van de zomer opgeroepen om die dag mee te vieren. Hiervoor is een speciale actiepagina en een social toolkit ontwikkeld. Op Spotify zijn diverse playlists te beluisteren met nummers van reizigers die vakantieherinneringen oproepen en op International Day of Holidays zelf wordt er een muzikale verrassing onthuld via de social kanalen van Sunweb Group.
 

breed gedragen

Sunweb Group roept naast hun reizigers ook de reisbranche op deze dag samen met hen te vieren door het gebruiken van de hashtag #jointhecelebration. Het initiatief wordt breed gedragen door meerdere vakantiepartners van Sunweb Group evenals verkeersbureaus uit verschillende landen. Gran Canaria, Griekenland, Portugal, Tunesië en Tenerife doen al mee met het initiatief.