T-Mobile lanceert nieuwe 5G campagne

T-Mobile lanceert nieuwe 5G campagne

16-11-2020 (11:56) - Campagnes

Met 5G heeft T-Mobile een landelijk netwerk beschikbaar met ongekende nieuwe mogelijkheden. Om de voordelen van het 5G-netwerk tastbaar te maken voor consumenten en om hen verder te inspireren in de vele mogelijkheden van 5G, is er een nieuwe campagne gelanceerd. T-Mobile zet met deze campagne de consument centraal en wil laten zien dat Unlimited 5G voor iedereen is die nieuwsgierig is; de ‘Unlimiteds’. TBWA\NEBOKO is verantwoordelijk voor de strategie en creatieve uitwerking van de campagne die vandaag wordt gelanceerd.
 
Met het nieuwe 5G-netwerk van T-Mobile worden de mogelijkheden eindeloos en kun je alles uit je Unlimited databundel halen. Om dat kracht bij te zetten spreekt de campagne iedereen aan die zich niet wil laten beperken en wil genieten van de voordelen van 5G, zoals bijvoorbeeld een pijlsnelle reactietijd. Het is dan ook een uitnodiging aan iedereen die zich Unlimited voelt. Jong of oud. Of je nu voor het eerst wil gaan vloggen of juist wil gamen met AR-technologie: als je nieuwsgierig bent en nieuwe ervaringen wil opdoen ben je welkom bij De Unlimiteds.
 
Uit data research van TBWA\NEBOKO bleek dat het overgrote deel van de Nederlanders hiervoor openstaat. Dat heeft ertoe doen besluiten om er geen technische campagne van te maken over het 5G-netwerk, maar om de mensen die het netwerk willen gebruiken centraal te stellen. De campagne wordt afgetrapt met een hoofdrol voor Typhoon en wordt uitgezonden op TV, radio, OOH, social media, online, CRM en in retail. Het is ook de eerste campagne waarbij de nieuwe huisstijl van T-Mobile zichtbaar is.
 

Nieuwe samenwerking

Afgelopen september werd bekend gemaakt dat TBWA\NEBOKO is gekozen als lead agency voor T-mobile, waarbij het ook verantwoordelijk is voor de merken Tele2 en Ben. Kenmerkend voor de samenwerking is de agile manier van werken, waarbij er geen sprake is van een traditionele klant-bureau relatie, maar juist in elke fase van het proces een nauwe samenwerking is tussen de twee partijen. Hierbij is continu sprake van co-creatie met uitwerkingen door de gehele customer journey. Voor alle digital touch points in de customer journey wordt er samengewerkt met experience agency TBWA\X.
 
Leo Hensen, directeur Marketing en Communicatie T-Mobile: “Het is geweldig om de energie te voelen en de kracht te zien die het nieuwe partnership met zich meebrengt. Met deze campagne laten we op een unieke manier zien dat iedereen met een Unlimited mindset op ons 5G-netwerk een wereld aan mogelijkheden kan ontdekken. De campagne is in onze nieuwe huisstijl en laat nog duidelijker zien waar het merk T-Mobile voor staat en daar ben ik ontzettend blij mee.”
 
Het 5G-netwerk van T-Mobile heeft landelijke dekking, Dit betekent dat 90% van de inwoners van Nederland woont in het 5G-dekkingsgebied van T-Mobile. Dit biedt ongekende snelheden, eindeloze mogelijkheden en een nóg betere netwerkervaring. 5G van T-Mobile gaat je leven makkelijker, leuker en veiliger maken. Meer informatie over wat 5G voor jou kan betekenen vind je op t-mobile.nl.
 
Credits
Klant: T-Mobile
Bureau: TBWA\NEBOKO & TBWA\X
Productie: Halal Amsterdam
Muziek: Darius Dante, Guido’s Orchestra, Typhoon