TamTam bouwt samen met Amvest aan digitale toekomst

13-02-2018 (10:33) - Campagnes

Vastgoedontwikkelaar Amvest neemt TamTam in de arm als partner voor hun digitale kanaal. Het doel hierbij is om een visie en strategie te ontwikkelen specifiek voor de digitale mogelijkheden waarmee Amvest kopers, investeerders en gemeenten beter kan gaan helpen. TamTam draagt ook zorg voor het ontwerp en de bouw van digitale producten voor de vastgoedontwikkelaar, zoals verschillende websites.


Amvest beheert woningfondsen en ontwikkelt woongebieden en nieuwbouwhuizen. TamTam gaat de digitale mogelijkheden binnen deze markt verkennen en ontwikkelen. Bijvoorbeeld online tools die kopers op weg helpen bij de aanschaf van hun nieuwbouwwoning. Daarnaast is het bureau verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van voorloop- en verkoopwebsites van Amvest-projecten. Op deze sites zien toekomstige kopers hoe hun buurt, straat en huis er straks uit zullen zien en krijgen zij de mogelijkheid om zich online in te schrijven.


Amvest:
“We hebben TamTam benaderd vanwege hun ervaring in de vastgoedsector en hun gevoel voor esthetiek in combinatie met user experience. Bovendien combineren ze denken met doen: ze kunnen een strategie voor digitale oplossingen uitzetten en die vervolgens tot leven wekken met design en bouw.”


Eind dit jaar levert zal TamTam een nieuwe Woningzoeker op verkoopsites opleveren voor Amvest waardoor kopers makkelijker hun beoogde droomappartement kunnen vinden.