The Famous Grouse proost deze Vaderdag op vaders én vaderfiguren

The Famous Grouse proost deze Vaderdag op vaders én vaderfiguren

15-06-2021 (14:35) - Campagnes

The Famous Grouse brengt met een speciale Vaderdag actie een toost uit ter ere van de bonusvader, buurtvader of de moeders die ook vader zijn. Een mooie whisky staat in de Nederlandse top drie van Vaderdag cadeaus. Deze Vaderdag wil The Famous Grouse iets bijzonders doen voor alle vaders die de titel vader niet hebben gekregen, maar wel hebben verdiend. Dit jaar kun je daarom jouw vaderfiguur vertellen hoe belangrijk hij of zij voor je is, via een persoonlijke boodschap op het label van de fles.
 
"Op Vaderdag vieren we het vaderschap in Nederland. Daarbij mogen we vaderfiguren toch niet vergeten?" Voor Naomy Laan, Brand Manager The Famous Grouse, staat dat als een paal boven water. “Naast een biologische vader is het maar wat fijn als je verschillende vaderfiguren hebt in je leven. Voor mij zijn het mensen die je verder helpen en het beste met je voor hebben. Misschien heb je meer vaderfiguren dan je in eerste instantie denkt. Vaderdag is een mooi moment om daar eens bij stil te staan en alle vaders te eren."
 

Winnen

Dit jaar maken vaders, én vaderfiguren, ook kans op een compleet verzorgde overnachting in The Famous Grouse House. Dit tiny house, vormgegeven als een enorm whiskyvat, is de ultieme plek om te relaxen en met elkaar te proosten op een bijzondere band. Dankzij de prachtige bosrijke omgeving zullen de winnende vaders zich even in Schotland wanen.