Tijdelijke vegan burger teststraat in Amsterdam

23-03-2021 (16:13) - Campagnes

In het weekend van 27 en 28 maart openen Violife en Vegan Burger Brothers ‘s werelds eerste pop-up vegan teststraat. Bij de alternatieve teststraat is gratis een volledig plantaardige cheeseburger af te halen. De testlocatie is per auto te bezoeken bij Club Atelier in Amsterdam.
 
Volgens Violife en Vegan Burger Brothers is het hoog tijd dat meer Nederlanders ontdekken dat vegan heel lekker kan zijn. De initiatiefnemers gaan de uitdaging aan met iets wat allesbehalve plantaardig lijkt: een hamburger, rijkelijk belegd met kaas. Deze Royal Melt is al twee jaar op rij het meest verkochte vega(n) gerecht bij Deliveroo.
 
Alisha van Geest, Brand Manager Violife: “Nog altijd bestaat het vooroordeel dat veganistisch gelijkstaat aan een beperkt menu. Dit terwijl je tegenwoordig vrijwel alles vegan kunt maken: van pizza tot pasta en van een ouderwets lekkere tosti tot een steengoede burger. Daarvan willen wij dit weekend zoveel mogelijk mensen overtuigen.”
 
Drive-through
De Vegan Teststraat is op zaterdag 27 en zondag 28 maart te bezoeken van 18:00 uur tot 20:00 uur. De drive-through is enkel toegankelijk voor auto’s. Alle maatregelen zijn genomen om het corona-proof te organiseren. Ook worden de gerechten van Vegan Burger Brothers – inclusief de Royal Melt – van 22 maart tot en met 4 april gratis bezorgd door Deliveroo.