Vandebron opent tijdelijk geitenwollen sokken atelier

06-12-2017 (08:52) - Campagnes

Vandebron opent het Geitenwollen Sokken Atelier, waarmee het duurzame bedrijf een ode brengt aan geitenwollen sokken. Samen met talentvol schoenontwerper Luc Aarts wordt dit kledingstuk neergezet als hét positieve symbool voor duurzaamheid. 


Het pop-up atelier wordt op 14 december op feestelijke wijze geopend. Vervolgens is het atelier twee dagen te bezoeken door publiek. Schoenenfreaks en sneakerheads, maar ook andere geïnteresseerden kunnen bij het atelier langskomen om hun oude schoenen te laten customizen door schoenontwerper Luc Aarts. Daarbij kunnen bezoekers ook zelf met hun schoenen aan de slag in het atelier en deze creatief combineren met de geitenwollen sok. 


Geitenwollen sok als inspiratiebron

Luc Aarts wordt gezien als een van de creatiefste geesten op het gebied van schoenontwerp. Eerder maakte hij schoenen voor onder andere Maison the Faux, TRINHBECX en Danial Aitouganov. Nu ontwerpt hij voor Vandebron een exclusieve lijn schoeisel met de geitenwollen sok als inspiratiebron. De bijzondere schoenen die hieruit ontstaan worden tijdens het openingsevent onthuld. Het project is een mooie uitdaging volgens Aarts: “Ik ben gevraagd zo te ontwerpen dat de sok de held aan je voeten is, niet de schoen. Op die manier krijgen geitenwollen sokken de aandacht die ze verdienen.” 


duurzame energie versnellen

Vandebron is een jong bedrijf met als doel de transitie naar duurzame energie te versnellen. De aankomende tijd voert Vandebron campagne met ondermeer een 'geitenwollen sokken' filmpje dat op youtube is te vinden.

Het atelier is gratis te bezoeken voor iedereen die een kijkje wil nemen. Wie een paar schoenen wil laten customizen door Luc Aarts kan vanaf 7 december meedoen aan een speciale winactie op Instagram door een foto van zichzelf te posten met de schoenen die je wil laten customizen met #vandebron en #geitenwollensok.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor het Facebook evenement, waar ze ook terechtkunnen voor updates over het evenement.


Vrijdag 15 december & zaterdag 16 december
Tijd: 10:00 uur tot en met 17:00 uur
Locatie: Prinsengracht 715, 1017 JW Amsterdam

 

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.