Videoland en Bruut Amsterdam maken decembercampagne

Videoland en Bruut Amsterdam maken decembercampagne

07-12-2021 (16:11) - Campagnes

It’s The Season To Get Comfy. Dat is het thema dat Videoland verbindt aan de decembercampagne die afgelopen week live ging. De decembermaand is immers gezellig, maar ook stressvol. En hoe kan je beter ontspannen, alleen of met je familie en of vrienden, dan op je favoriete plek in het huis, mét films en series. De campagne druist in tegen de perfect gedekte tafels, besneeuwde straten en clichébeelden zoals we die in december op televisie kennen.
 
In opdracht van Videoland ontwikkelde en produceerde Bruut Amsterdam de decembercampagne ‘It’s The Season To Get Comfy’, waarin we vanuit verschillende perspectieven een uitgebreide cast van bekende Videoland gezichten zien die op hun manier, op alle denkbare fijne plekken in huis, vanaf diverse devices, comfortabel genieten van het ruime aanbod van Videoland.
 
De multi-asset campagne voor Videoland is geregisseerd door Sjors Baarveld. Voor de muziek koos Bruut Amsterdam voor een hechte samenwerking met het muziekproductiehuis SMP Amsterdam. Het resultaat is een eigen compositie, geïnspireerd op ‘Deck the Halls’.