Wat als pizza je favoriete groente kon zijn?

Wat als pizza je favoriete groente kon zijn?

19-06-2020 (15:48) - Campagnes

Wat als pizza je favoriete groente kon zijn? Dan was alles anders. Met dit inzicht ontwikkelde en produceerde Bruut Amsterdam de afgelopen weken de nieuwe campagne ‘Big Ambitions’ voor groentepizzamerk Magioni.
 
De groentepizza’s van Magioni zijn laag in calorieën en vol van smaak. Met deze campagne wil Magioni op een rebelse manier laten zien dat je elke dag, op ieder moment en zonder schuldgevoel pizza kunt eten.
 
In een paar weken tijd ontwikkelde Bruut Amsterdam in nauwe samenwerking het verhaal, waarna dit naar de verschillende campagnemiddelen werd doorvertaald. De regie lag in handen van Jos van Meerveld, het concept ontwikkelde hij binnen Bruut Amsterdam samen met Leon Visser. ‘Big Ambitions’ is vanaf deze week in ieder denkbaar formaat online én op televisie te zien.
 
“Mensen en organisaties met oncomfortabele doelen intrigeren mij; dat soort doelen uitspreken maakt iets in je los. Toen we kennismaakten met het team van Magioni bleek al snel dat zij zo’n doel hadden. Ik vind het ongelofelijk tof dat Magioni ons in de afgelopen weken mee heeft willen nemen in hun verhaal en ambitie. Dat hebben we terug laten komen in de commercial.” aldus Deniz Alkac, executive producer bij Bruut Amsterdam. 
 
 

Magioni - Big Ambitions (30 sec) from Bruut Amsterdam on Vimeo.