Wehkamp lanceert Fashion Days

Wehkamp lanceert Fashion Days

14-09-2021 (16:03) - Campagnes

Op 14 september lanceert Wehkamp voor de eerste keer haar twee weken durende Fashion Days: een nieuw fashion event waarbij Wehkamp looks van de catwalk vertaalt naar toegankelijke outfits voor de Nederlandse vrouw. Dit is de eerste campagne die in z’n geheel geschoten is in de nieuwe studio van Wehkamp.
 
Klanten kunnen vooral veel modetrends, musthaves en deals verwachten van Wehkamp. De catwalk dient als inspiratie voor inspirerende outfits. Wehkamp is van plan het event twee keer per jaar te organiseren, gekoppeld aan de seizoenen; elk voor- en najaar. Tijdens het event zet Wehkamp een breed scala aan marketing middelen in; onder andere tv, social media, influencer samenwerkingen, online video en email.
 

Nieuwe Wehkamp studio

Al het beeldmateriaal, zoals de campagne fotografie, backstage video's voor social media en de tv commercial, werd geschoten in de nieuwe 3.200 m2 grootte fotostudio van Wehkamp. Deze studio is onderdeel van de zogenaamde Creative Hub en sinds begin dit jaar in gebruik. Het unieke van deze studio is dat Wehkamp hiermee alles in huis heeft om alle content zelf te ontwikkelen. Dit doen zij met eigen stylisten, creatieven, designers, fotografen en video experts. Alle content wordt gemaakt in een van de 13 fotografie studio's. Zo maakt Wehkamp alle modelfotografie in de e-com studio’s en worden grote sets voor bijvoorbeeld de Fashion Days in de XL studio opgebouwd.
 

Credits

Klant: Wehkamp
Creative Concept: Wehkamp creations
Styling: Wehkamp creations
Haar & make-up: House of Orange
Decor: Kees Boevé, Wehkamp creations
Productiemaatschappij: CAKE film & photography
Regisseur: Marijke de Gruyter
Producer: CAKE film & photography
D.O.P.: Wouter Verberkt
Production Design: Tim Balk
VFX, post productie: Shosho
Grading: The Lodge
Geluidsstudio: Earforce
Muziek: Earforce
Locatie: Wehkamp Studio