Winnen van huisfeest - de ‘Jager Haus Party' door Vice Benelux

13-09-2018 (07:35) - Campagnes

Jägermeister heeft VICE Benelux ingeschakeld om te laten zien dat een huisfeest zonder Jägermeister geen echt feest kan zijn.


Het Brand Solutions team van VICE Benelux heeft de kennis van jonge mensen ingezet om Jägermeister onderdeel te laten zijn van hun cultuur. Het resultaat is een campagne die bestaat uit verschillende videocontent, redactionele content en social media assets, waarbij het winnen van een huisfeest - de ‘Jager Haus Party’ - centraal staat. 

 

winnen

In de aanloop naar het huisfeest wordt een videoreeks, met bijbehorende redactionele artikelen en social posts, gelanceerd waar influencers Dio en Gwen van Poorten vertellen over hun gekste huisfeest-verhalen. Dit wordt gedaan via een videoformat waarbij (opkomende) animatoren het verhaal op kunstzinnige wijze tot leven brengen. Om kans te maken op het huisfeest kunnen deelnemers onder de social post reageren met een foto van hun meest epische huisfeest-ervaring. De winnaar krijgt een volledig gesponsord huisfeest in zijn of haar stad waar ook Dio en Gwen aanwezig zullen zijn.