Yakult Start to Run geeft peptalks om in beweging te komen

Yakult Start to Run geeft peptalks om in beweging te komen

26-10-2021 (11:51) - Campagnes

Dat hardlopen het afgelopen jaar populairder is geworden, is geen verrassing. Door de gesloten sportscholen en sportclubs zijn veel mensen naar buiten gegaan om te kunnen blijven bewegen. Hardlopen is een toegankelijke en laagdrempelige manier van bewegen en toch vinden mensen het lastig om daadwerkelijk te beginnen, of juist om het vol te houden. Daarom heeft Yakult Start to Run nu motiverende peptalks voor elke hardloper.

Uit onderzoek gepubliceerd in het Frontiers in Psychology magazine is gebleken dat jezelf hardop een peptalk geven helpt bij het behalen van je doelen. Dat klinkt misschien makkelijk, maar wat zeg je dan tegen jezelf? Om de drempel weg te nemen en om startende hardlopers het lopen vol te laten houden, komt Yakult Start to Run, in samenwerking met een van Nederlands bekendste radiopresentatoren Gerard Ekdom en voormalig olympisch snowboardkampioene Nicolien Sauerbreij met zes inspirerende peptalks. In de peptalks bespreken Gerard en Nicolien hun persoonlijke ervaringen en komen de welbekende drempels waar iedereen weleens tegenaan loopt voorbij. De peptalks zijn gratis te luisteren op het speciale Yakult Start to Run beginnersdomein.
 

Yakult Start to Run

Met Yakult Start to Run, het beginnersdomein van hardlopen.nl, leert iedereen hardlopen. Door de interactieve loopscan te doen, ontstaat een persoonlijk advies waarmee iedereen aan de slag kan: met een trainer, bij een club of zelf met een schema of digitale cursus vanuit huis.