Zalando lanceert 'Supporter van sporters' campagne

22-06-2021 (15:25) - Campagnes

Zalando lanceert de nieuwe sportcampagne 'Supporter van Sporters'. Fit worden, meer zelfvertrouwen krijgen of je gelukkiger voelen – wat de reden ook is, met deze campagne wil Zalando alle Nederlanders motiveren om (weer) te gaan sporten. Van een groepsles in de pas weer geopende sportschool tot een hardloopsessie in de regen, hoewel de wil er meestal wel is ontbreekt soms de motivatie. En dan kun je net dat steuntje in de rug gebruiken om opnieuw in actie te komen. Zalando zorgt ervoor dat het de kandidaten aan niks ontbreekt: ze worden geholpen met bijvoorbeeld training, coaching of equipment en uiteraard – een nieuwe sportoutfit. Alle Nederlanders kunnen zich vanaf nu aanmelden om kans te maken op deze motivatieboost en daarmee een hoofdrol in de nieuwe Zalando-campagne te bemachtigen.
 
Om de oproep zo breed mogelijk over Nederland te kunnen verspreiden, werkt Zalando voor deze fase samen met Mediahuis. Deelnemers hebben tot begin juli de tijd om zich op te geven en kans te maken op een motivatieboost van Zalando. Van alle inzendingen zal Zalando drie persoonlijkheden selecteren die later te zien zullen zijn in de campagne.
 

Sporters

'Supporter van Sporters' is ontwikkeld door Boomerang Agency en is de opvolger van Zalando’s succesvolle en eveneens door Boomerang Agency ontwikkelde 'Scoor met stijl'-campagne in 2020, waarin Zalando de sponsor was van hekkensluiter van de vijfde klasse, RKSV Sterksel en het team zo hun kracht teruggaf. Door het voor Nederlandse sportievelingen mogelijk te maken om zichzelf op te geven, hoopt Zalando nog meer inspirerende verhalen te kunnen delen met het publiek.
 
Deze video en ander beeldmateriaal zullen te zien zijn via de eigen kanalen van Zalando, mediapartners en socialmediakanalen van influencers op het gebied van sport en gezondheid.