Zelf goals maken met Hornbach en Voetbal International

14-06-2018 (16:32) - Campagnes

Nederland gaat tijdens dit WK-voetbal de meeste goals maken. Goals bouwen, om precies te zijn. In samenwerking met HORNBACH inspireert Voetbal International voetbalfans om deze zomer samen aan de slag te gaan.


Maarten Post, marketingmanager biHORNBACH: “Als je geen goal hebt, kun je niet scoren. Daarom gaan we heel voetbalminnend Nederland aanzetten om zelf een goaltje in elkaar te timmeren. Dat is leuk en makkelijk om te doen. Met meer goals wordt er meer gescoord en zijn we er straks weer gewoon bij op het WK. Voetbal International is een autoriteit en met zijn miljoenenbereik de logische partner”.


Partnership manager Marco Schumacher van Voetbal International: “Voetbal International is verheugd en trots dat HORNBACH een partnership met ons is aangegaan. Het zou mooi zijn als we er gezamenlijk in slagen een heuse klustrend te ontketenen en het Nederlandse voetbal met dit sympathieke initiatief een positieve impuls geven”.

 

lekker klussen

Voetbal International en HORNBACH inspireren en helpen om zelf een goal te maken voor op straat of in de tuin. Zo zijn er onder meer presentaties oevr hoe je een goal maakt in HORNBACH vestigingen. Ook heeft HORNBACH een speciale instructievideo en een handzame folder gemaakt waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je zelf een goal kunt bouwen.