ConceptD hoofdsponsor Coolest Dutch Brands 2020

11-11-2020 (11:30) - Cool Brands

ConceptD is hoofdsponsor van FONKs Coolest Dutch Brands 2020. De missies van ConceptD en FONK sluiten naadloos op elkaar aan: het platform FONK wil de creatieve industrie inspireren met publicaties en online en offline activiteiten als Coolest Dutch Brands, terwijl ConceptD een verfrissende computerbenadering biedt die de barrières tussen mens en technologie overwint.
 
De prestaties van ConceptD stimuleren creativiteit en het gebruik van geavanceerde functies, waardoor creators en designers maximale vrijheid aangereikt krijgen in hun creatieve proces. ConceptD stelt creators in staat om hun volledige potentieel te benutten.
 
Business Development Manager Rob van Eijndt: ‘FONK is sinds 2009 actief in de creatieve wereld. Wij willen graag het publiek van Fonk leren kennen en denken dit onder meer via sponsoring van Coolest Dutch Brands 2020 te kunnen realiseren. ConceptD is ontworpen voor kracht en voor samenwerking. Wij denken dat die twee kernwaarden goed aansluiten bij de kernwaarden van FONK en Coolest Dutch Brands 2020 in het bijzonder en zien uit naar een succesvolle en relevante samenwerking.’
 
Naast hoofdsponsor ConceptD, zijn Ruwer en MassiveMusic partners van Coolest Dutch Brands 2020.