ActorsOnline nieuw pre-casting tool voor makers en opdrachtgevers

18-05-2020 (16:53) - Creatie

Met ActorsOnline.nl speelt castingburo SjouerCasting in op de nieuwe 1,5 mtr. norm waarmee ook de audiovisuele sector wordt geconfronteerd. Het castingburo heeft een site en een web-app ontwikkelt waarmee casten op afstand mogelijk wordt gemaakt.
 
900+ acteurs zijn online te zien en 100+ professionele stemmen te beluisteren via de web-app. Zowel Nederlands als native English. ActorsOnline is een castingtool voor professionele regisseurs, creatieven, producenten en opdrachtgevers werkzaam in de audiovisuele- reclame-/ corporate en theater sector. Met een gratis account voor makers en opdrachtgevers presenteren acteurs van full profs tot trainings- en amateuracteurs zich met bewegend beeld middels gesproken CV, castingscene of showreel.
 

samen gecast

Speciaal voor de 'Nieuwe Normaal' producties binnen 1.5 meter is er een categorie ‘Couples & Families’ gemaakt. Dit zijn acterende echte gezinnen en samenwonende stellen, die samen gecast en geboekt kunnen worden. Deze profs en partime acteurs mogen binnen de 1.5 mtr norm spelen, daar ze tot 1 huishouden
behoren.
 

acteurs aan werk helpen

ActorsOnline is een initiatief van André Sjouerman en Rozanne van Boxtel, beiden casting-directors en meer dan 20 jaar een casting-team. ActorsOnline is onafhankelijk en tot stand gekomen zonder subsidie en primair bedoeld om acteurs aan betaald werk te helpen.