Adobe daagt drie topfotografen uit om hun #RoadtoMAX17 vast te leggen

13-10-2017 (10:44) - Creatie

Drie vooraanstaande Europese topfotografen maken voor Adobe een roadtrip, waarbij ze door middel van creativiteit een nieuwe generatie fotografen inspireren. De 9-daagse trip, gesponsord door Adobe, is op 8 oktober gestart in Los Angeles en eindigt in Las Vegas tijdens Adobe MAX, de creatieve conferentie die plaatsvindt van 18 tot en met 20 oktober 2017.
 

Nathalie Geffroy uit Frankrijk, Rich McCor uit het Verenigd Koningrijk en Thomas Kakareko uit Duitsland zullen hun ervaringen tijdens de reis op basis van hun eigen artistieke stijl vastleggen om de reis vanuit verschillende perspectieven te belichten.
 

De #RoadtoMax17 fotografen zullen werk creëren binnen drie visuele thema’s: natuur, mensen en de kunstmatige wereld. Naast het op hun eigen creatieve manier vastleggen van de reis, wordt het trio uitgedaagd te experimenten met de kenmerkende stijl van hun medereizigers. Hiermee creëren ze werk dat hen en hun volgers in staat stelt de wereld op nieuwe en inspirerende manieren te bekijken. De artiesten krijgen daarnaast de kans om de nieuwste Creative Cloud Fotografie-tools te testen voor de officiële lancering tijdens Adobe MAX.
 
 
Nathalie, Rich en Thomas zijn hun reis gestart in LA. Zij reizen langs enkele van de meest imponerende bezienswaardigheden in de natuur zoals de Grand Canyon en Zion National Park, voor ze richting Las Vegas gaan. Volg de roadtrippers tijdens hun reis langs de Westkust en bekijk de #RoadtoMAX2017 berichten op de social media kanalen:
 
Creative Connection blog
Facebook: Adobe Benelux
Twitter: Adobe Nederland
Instagram: Adobe Creative Cloud
Instagram: Lightroom
Instagram: Nathalie Geffroy
Instagram: Rich McCor
Instagram: Thomas Kakareko