Ajax lanceert samen met partner Bud kunstwerk Road to Greatness

03-05-2021 (13:36) - Creatie

Om het kampioenschap van de Amsterdamse voetbalclub Ajax te vieren heeft biermerk Bud STRAAT, hét street art en graffiti museum, benaderd om samen met Tim Rodermans van Paintedads een enorm kunstwerk te maken. Dit kunstwerk zal op maandag 3 mei 2021 te bewonderen zijn op het NDSM-Plein naast het museum.
 
Gelijktijdig met het vieren van het kampioenschap lanceert Bud hun nieuwe campagne. Hierin volgen zij Tim Rodermans op zijn Road to Greatness. Grote inspiratie voor deze campagne zijn de spelers van Ajax die het speelveld trotseren zoals een kunstenaar zijn canvas. Een canvas dat inspireert voor jouw eigen Road to Greatness.
 

Over STRAAT

STRAAT is het museum voor street art en graffiti, gehuisvest in een vroegere scheepsloods van 8000 m2 op de NDSM-werf. In het museum worden zowel de grootste internationale namen als aanstormend talent tentoongesteld. Curator David Roos: “STRAAT brengt buiten naar binnen, geeft street art een podium en biedt context aan de werken. We vertellen het verhaal van de straat aan de hand van een collectie die op een natuurlijke manier is ontstaan, hier in de loods. Alle werken zijn gemaakt waar ze te zien zijn, net als op straat. Dat maakt STRAAT zo bijzonder.”