Antalis kondigt 2019-editie van de Antalis Interior Design Award aan

05-10-2019 (15:55) - Creatie

Antalis, Europees marktleider op het gebied van papierdistributie en visuele communicatie, organiseert dit jaar weer de Antalis Interior Design Award. Deze competitie benadrukt de positie van Antalis in de wereld van interieurontwerpers en is een ode aan unieke en gepersonaliseerde ruimtes die zijn ontworpen door creatieven van over de hele wereld.
 
Om creatieve talenten te stimuleren en meer bekendheid te geven, heeft Antalis de Antalis Interior Design Award in het leven geroepen; een wedstrijd geheel gericht op interieurontwerp. De eerste editie in 2017 was een groot succes. Tijdens deze editie werden er 350 projecten ingezonden uit 29 verschillende landen vanuit de hele wereld.
 
Ook in de editie van 2019 streeft de Antalis Interior Design Award ernaar het perfecte platform te zijn om verbeelding, vindingrijkheid en kunstzinnige uitingen tot leven te laten komen. Dit moet uiteindelijk leiden tot aansprekende projecten van creatieven uit Europa en ver daarbuiten.
 
Om mee te kunnen doen aan de wedstrijd moeten architecten, interieurontwerpers, drukkers, adverteerders, ontwerpscholen en studenten voor 31 januari 2020 via de website www.AntalisInteriorDesignAward.com hun beste project insturen waarbij ze minimaal één product van Antalis uit de visuele communicatiecatalogus gebruiken.
 
Een internationale jury met kennis van zake op het gebied van design gaat de projecten beoordelen en de meest creatieve projecten selecteren.