Antwerpen zoekt award winning designers

27-11-2017 (11:48) - Creatie

Talent, vakmanschap en hard werken worden in de creatieve sector sinds jaar en dag beloond met (design)awards. Vaak blijven ontwerpers anoniem voor de eindgebruikers en hebben zij geen idee wie er achter die geniale producten of diensten zit. Daar wil ANTWERP.POWERED BY CREATIVES verandering in brengen.


film van 1 minuut

Ook dit jaar wil ANTWERP.POWERED BY CREATIVES [APBC] alle Award Winning Designers die geschoold of gevestigd zijn in de provincie Antwerpen in de schijnwerpers plaatsen. Iedere Award Winning Designer wordt geportretteerd in een film van 1 minuut waarin de passie en visie van de ontwerper wordt uitgelicht. APBC werkt hiervoor samen met het Antwerpse productiehuis De Machine, gespecialiseerd in online content met inhoud en betekenis. 


De video’s worden in het voorjaar van 2018 online verspreid via de kanalen van APBC en haar partners. De lancering wordt ondersteund met een mediacampagne, een netwerkmoment en workshops. Ook de ontwerpers én hun opdrachtgevers krijgen een export die ze promotioneel voor eigen gebruik kunnen inzetten.


Criteria voor deelname

Je bent de ontwerper van het bekroonde product/dienst/concept
Je woont of werkt in de provincie Antwerpen of je hebt er je ontwerpstudies gevolgd
De prijs die gewonnen is wordt periodiek uitgereikt door een officiële instantie die concrete criteria hanteert
De prijs werd in 2017 uitgereikt en bekroont de uitzonderlijke meerwaarde van het product/dienst/concept.


voor 15 december aanmelden

Award Winning Designers van de provincie Antwerpen kunnen zich voor 15 december op info@apbc.be  aanmelden.