Bekende bakkers maken #voedselbanketletter

21-12-2017 (16:02) - Creatie

Tientallen bekende foodvloggers en BN’ers bakken deze week een ‘#Voedselbanketletter’ voor het goede doel; de voedselbanken. De Voedselbanketletter is een hartige banketletter met een rookworst erin, in de vorm van een V. Zo zetten Chickslovefood, Lekker & Simpel, Leukerecepten en actrice Liza Sips in de komende dagen hun eigen recept online. De Hippe Vegetariër maakt haar eigen variant zonder vlees en tv-chef Sandra Ysbrandy bedacht de BLT-voedselbanketletter. 
 

Rookworstfabrikant Unox, sinds jaar en dag verbonden aan de voedselbanken, roept iedereen op om z’n eigen ‘V’ te maken en deze op social media te plaatsen. “Bij Unox is de missie om de magen én harten van alle Nederlanders te verwarmen”, zegt Thijs Sleddering, Marketing Manager van Unox. Voor elke gebakken en online geposte letter met de hashtag #Voedselbanketletter doneert Unox er een aan de voedselbanken. “Meedoen is dus hartstikke makkelijk. Binnen 10 minuten ligt je #Voedselbanketletter in de oven en een foto is ook zo gemaakt”.


#Voedselbanketletter

Het originele recept kan je vinden op unox.nl/voedselbanketletter. Maar iedereen kan natuurlijk zijn eigen variant bakken. Deel je mooiste en lekkerste creaties met de hashtag #Voedselbanketletter op social media en help daarmee het goede doel, de voedselbanken.