Benny Sings 'Live at the Planetarium' te zien in Pathé

Benny Sings 'Live at the Planetarium' te zien in Pathé

15-07-2021 (16:17) - Creatie

Het optreden van Benny Sings, ‘Live At The Planetarium Amsterdam’ is op vrijdag 13, zaterdag 14 en dinsdag 17 augustus eenmalig en exclusief te zien bij Pathé Bioscopen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Ter gelegenheid van de release van zijn nieuwe album ‘Music’ gaf Benny met zijn band een bijzondere show onder de sterrenhemel van Artis-Planetarium.
 
De Amsterdamse Benny Sings mag artiesten als John Mayer, Rita Ora, Anderson .Paak en Jamie Cullum tot zijn fanschare rekenen. Zijn meest recente album ‘Music’ kreeg wereldwijd lovende kritieken en de songs zijn al meer dan 30 miljoen keer gestreamd. Zijn samenwerking met Rex Orange County ‘Lovin Is Easy’ werd bekroond met een platina award in de VS. Benny Sings speelt met zijn band succesvol over de hele wereld en heeft o.a. in Azië en Amerika een grote fanbase waar hij jaarlijks eigen shows voor geeft. Deze zomer was Benny al te zien op North Sea Jazz en het iconische Montreux Jazz Festival in Zwitserland en komt hij ook naar Lowlands.
 
Het concert is op vrijdag 13, zaterdag 14 en dinsdag 17 augustus te zien in Pathé Rembrand in Utrecht, Pathé City in Amsterdam en Pathé Schouwburgplein in Rotterdam. Tickets vindt je hier.