Branding agency Admind op Dutch Design Week met emotieprikkelende online experience

Branding agency Admind op Dutch Design Week met emotieprikkelende online experience

19-10-2020 (13:58) - Creatie

In het programma voor #NewIntimacyHour dat branding agency Admind tijdens Dutch Design Week presenteert, staan over vijf dagen de lockdown emoties Liefde, Angst, Woede, Onheil en Hoop op de agenda. Iedere avond kunnen deelnemers gebruikmaken van de door Admind ontworpen augmented reality filters om hun emoties te verbeteren. #NewIntimacyHour is gratis en vindt plaats van 19 tot 23 oktober van 18:00 tot 19:00 uur via www.newintimacyhour.com.
 
Tijdens #NewIntimacyHour staat elke dag een online sessie in het teken van een bepaalde emotie die los is gekomen tijdens of door de lockdown. Je kunt ervoor kiezen om als deelnemer of als toeschouwer onderdeel te zijn van deze online experience. De deelnemers maskeren gedurende een uur hun identiteit met augmented reality-filters ontworpen door Admind. De sessies worden begeleid door Reine Rek, coach en docent bij The School of Life en expert in sociale wetenschappen, samen met het creatieve team van Admind in Amsterdam. Reine Rek leert ons tijdens de sessies open en resoluut te praten over onze meest intieme ervaringen.
 
Wie verzekerd wil zijn van een plek, kan zich vanaf nu via www.newintimacyhour.com inschrijven voor een van de online sessies. Je kunt kiezen voor een van de emoties of iedere dag deelnemen.
 

Agenda

Maandag 19 oktober - LIEFDE
Op deze avond staat liefde centraal. Verwacht hartverwarmende bekentenissen en een mix van intieme perspectieven. Grijp je kans om dichterbij te komen in een van de break-out sessies in de intimiteitskamers.
 
Dinsdag 20 oktober - ANGST
Vechten of vluchten? Niets om je zorgen over te maken. Deze avond zal de herkomst van onze gemoedstoestand onderzoeken, en vervolgen met oefeningen om erover te praten met een open hart en vastberaden geest.
 
Woensdag 21 oktober - WOEDE
Word lid van ons cathartisch forum om je echte behoeften en ware ambities te uiten. Wissel tips uit over het bouwen van je eigen wapens.
 
Donderdag 23 oktober - ONHEIL
Voel je je speels? Wij ook. Deze avond verkennen we de grenzen van onzin. Door wat lichtzinnigheid halverwege de week toe te voegen hopen we een een geniepige glimlach op te wekken.
 
Vrijdag 24 oktober - HOOP
Waar geloof jij in? Van de grote tot de kleine dingen in het leven, deze avond is een eerbetoon aan onze kostbaarste gedachten, reizen en openbaringen.
 

over Admind

Admind Branding & Communications is een creatief bureau gespecialiseerd in ‘global branding’. Zij helpen klanten niet alleen door hun communicatie wereldwijd samenhangend te maken, maar ook door hun transformatie binnen het nieuwe digitale landschap te ondersteunen. Hun nieuwe studio in Amsterdam is gericht op merkontwikkeling en meeslepende ervaringen.
 

over Dutch Design Week

Vanwege het coronavirus vindt Dutch Design Week dit jaar alleen digitaal plaats. Projecten konden zich aanmelden voor een virtuele deelname aan Dutch Design Week 2020. De beste inzendingen krijgen een plek tijdens Dutch Design Week.