Burger King: durf jij de drive-thru roast van Edson da Graca aan?

17-12-2019 (17:33) - Creatie

The Comedy Central Roast wordt dinsdag 17 december uitgezonden en dit keer is Ali B. de ‘roastee’. Burger King is als partner verbonden aan het event. Om deze samenwerking te vieren werd een speciale, limited edition Roast Whopper gelanceerd, in samenspraak met onder meer RTL BrandDeli, Vizeum en Comedy Central (ViacomCBS).
 
De Comedy Central Roast Whopper is inmiddels verkrijgbaar in alle Burger King restaurants in Nederland. De komende weken wordt The Comedy Central Roast Whopper geactiveerd met billboards en promo’s. Daarnaast ontwikkelde ViacomCBS in samenwerking met RTL BrandDeli social content met stand-up comedian, tv-presentator en Comedy Central-gezicht Edson da Graça.
 
Edson mocht als eerste The Comedy Central Roast Whopper proeven. Hij duikt ook op aan de ingang van de Burger King drive-thru waar hij mensen die aan komen rijden laat kiezen: durf je de drive-thru roast aan of neem je toch maar gewoon de ‘normale’ drive thru? De dappere mensen die voor de roast kiezen verdienen sowieso de limited edition Roast Whopper én zien zichzelf terug op de sociale kanalen en het YouTube-kanaal van Comedy Central.