CONSPIRACYSINC zet Nederland op de kaart

16-05-2017 (14:40) - Creatie

Voor de Nederlandse bijdrage aan de World Expo 2017 kwamen het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) uit bij CONSPIRACYSINC, dat de opdracht kreeg een aansprekende storyline en creatief concept te verzinnen.

 
De World Expo vindt dit jaar plaats in Astana, Kazachstan en staat in het teken van ‘Future Energy’. Met ‘Low Land, High Energy’ wil het bureau de vele facetten van de Nederlandse mentaliteit benadrukken. Hierin speelt onze eeuwenlange strijd tegen het water een grote rol.
 
Het resultaat is een paviljoen waar bezoekers worden uitgedaagd zich te verdiepen in de Nederlandse ondernemende mindset. Onderdeel van dit concept is een spraakmakende samenwerking tussen Nederland en Kazachstan (host van de World Expo 2017), de Holland Innovation Challenge. Nederlandse en Kazakse studenten en young professionals werkten samen aan innovatieve oplossingen om de duurzame economische ontwikkelingen op belangrijke thema’s als water, voedsel en energie een stap verder te brengen. 
 
CONSPIRACYSINC werkt momenteel samen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken, de RVO, Holland Branding, Hypsos, Gestalt, SustainableMotion, MCI, MannCG en Sonic Paintings, aan de productie van de verschillende onderdelen van het paviljoen. De deuren van de World Expo zullen geopend zijn van 10 juni tot 10 september.