Creative director Vincent Lammers vertrekt bij Ambassadors

Creative director Vincent Lammers vertrekt bij Ambassadors

03-09-2020 (14:57) - Creatie

Na bijna 12 jaar verlaat creative director en partner (en ADCN-bestuurslid) Vincent Lammers creative production studio Ambassadors om een nieuw avontuur aan te gaan.
 
Vincent Lammers: “Vanaf het moment dat ik als stagiair binnenstapte bij Ambassadors heb ik altijd de ruimte en de mogelijkheden gekregen om te groeien en te werken op projecten waar ik op de kunstacademie alleen maar van droomde. Vooral de laatste jaren hebben we samen grote stappen gezet; met de nodige klussen en set-ervaring in de VS, erkenning tijdens internationale award shows als D&AD en de verdere transformatie van Ambassadors als in een creatief gedreven, ‘collaborerende’ craft speler, zowel intern als met klanten. Ik ga mijn ‘familie’ immens missen, maar na bijna 12 jaar is het tijd om het nest te verlaten.”
 
Halbo van der Klaauw, medeoprichter Ambassadors: “Wij, op onze beurt, gaan onze bebaarde, espresso drinkende Vincent erg missen. We zijn dankbaar voor de inspiratie die hij ons heeft gegeven, zijn toewijding aan het werk en voor het bouwen van een creatief team waar we enorm trots op zijn. Een team dat de creatieve reis van Ambassadors zal voortzetten en blijft streven naar de hoogste kwaliteit in craft.”
 
Vincent blijft nog aan tot oktober. Zijn creatieve taken zullen worden overgedragen aan het genoemde team, terwijl Ambassadors op zoek zal gaan naar een nieuwe creatief leiderschap. Vincents operationele taken zullen worden overgenomen door head of production, Daphne Litjens, en head of VFX, Will Jeffers. Welk nieuw avontuur hij aangaat, zal Vincent te zijner tijd zelf bekend maken.