Cultuurplatform We Are Public komt naar Brabant

22-02-2017 (15:33) - Creatie

Cultuurplatform We Are Public breidt, na succes in Amsterdam en Den Haag, binnenkort uit naar de vijf grote steden van Brabant: Den Bosch, Breda, Eindhoven, Helmond en Tilburg.


Tientallen culturele instellingen, initiatieven en festivals verbinden zich momenteel aan de non-profit organisatie die een nieuwe geldstroom creëert voor de culturele sector en nieuw publiek op de been brengt voor cultuur door middel van een uniek cultuurlidmaatschap.


Cultuurplatform We Are Public werd twee jaar geleden gelanceerd in Amsterdam en breidde per 1 januari dit jaar uit naar Den Haag. Binnenkort komen daar de vijf grote steden van Brabant bij: Den Bosch, Breda, Eindhoven, Helmond en Tilburg. Tientallen culturele instellingen, initiatieven en festivals verbinden zich momenteel aan de non-profit organisatie, onder wie Chassé Theater Breda, NWE Vorst Tilburg, Parktheater Eindhoven, Cacaofabriek Helmond en Verkadefabriek Den Bosch. Uiteindelijk zal het leeuwendeel van de culturele instellingen in de vijf steden zich aansluiten. We Are Public creëert een nieuwe geldstroom voor de culturele sector en brengt nieuw publiek op de been voor kunst cultuur door middel van een uniek cultuurlidmaatschap. 

Op zaterdag 1 april gaat een campagne van start waarin de eerste 2.000 leden worden gezocht. Als de campagne slaagt, gaat We Are Public gaat op 1 juni officieel van start in Brabant.