Das Buro Rotterdam wintRed Dot Award voor identiteit ‘EdelWise, Experimental Friday’

16-08-2018 (10:39) - Creatie

Das Buro uit Rotterdam is met de rebranding van EdelWise, Experimental Friday door de jury van de Red Dots geselecteerd als winnaar van een award in de categorie: Brand Design & Identity 2018. Het project werd, door een internationale jury bestaande uit 24 experts uit de de-sign- en communicatiewereld gekozen uit ruim 8.500 inzendingen van deelnemers uit meer dan 45 verschillende landen.


EdelWise is een maandelijkse interactieve vrijdagmiddagborrel in Amsterdam waar eten, drinken en optredens worden gecombineerd met (live) muziek. De invulling van de avond is iedere maand anders waardoor je nooit twee keer dezelfde EdelWise be-leefd. Het concept is bedacht in samenwerking met en in opdracht van Edel Amsterdam en is na 8 jaar nog iedere editie dik uitverkocht. Begin 2017 werd door Das Buro een nieuwe identiteit ontwikkeld die nu met deze prijs is beloond.


Op 26 oktober worden tijdens het Red Dot Gala in het Konzerthaus in Berlijn de awards uitgereikt en zullen alle prijswinnaars samenkomen om hun succes te vieren. Aanslui-tend zullen alle winnende projecten te zien zijn op de exclusieve ‘Design on Stage’ ten-toonstelling in het Ewerk in Berlijn. 


Bekijk het project op de website van Das Buro hier.