Dinand Woesthoff komt met eerste kinderboek Sloddervos

28-09-2021 (11:19) - Creatie

Dromenjager Publishing, uitgever van onder andere Woezel & Pip, breidt vandaag haar portfolio uit met Sloddervos, het eerste deel van een nieuwe boekenreeks bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar, geschreven door Dinand Woesthoff en co-auteur Dore van Montfoort, met illustraties van Wil Raymakers.
 
Met Sloddervos lanceert de uitgever een nieuwe brand voor een geheel nieuwe doelgroep. Het 220 pagina’s tellende verhaal speelt zich af in ons coronatijdperk en sluit, dankzij de humoristische, scherpe, kinderlijke kijk van Rhona van der Bijl, de hoofdpersoon - die het verhaal zelf vertelt en van tekeningen voorziet - perfect aan bij de belevingswereld van kinderen van nu.
 

PR-campagne

Na het ongekende succes van Woezel & Pip lanceert Dromenjager haar nieuwe trots Sloddervos met een PR-campagne. Zo geeft Dinand vandaag en morgen onder andere media-optredens bij De 538 Ochtendshow, RTL Boulevard, Shownieuws, HLF 8, 100% NL, Radio 2, Radio 5, Tijd voor Max en NPO 1.
 

Synopsis

In ‘Sloddervos’ gaat hoofdpersoon Rhona op zoek naar de verborgen mythische wereld achter onze werkelijkheid en komt erachter dat die aan het afsterven is. En als die magische wereld van wezens en goden sterft, sterft de aarde en alles wat daarop leeft.