Dutch Digital Design organiseert DDW Talks

Dutch Digital Design organiseert DDW Talks

11-10-2021 (12:50) - Creatie

 

Stichting Dutch Digital Design is dit jaar weer programmapartner van Dutch Design Week. Tijdens het event 'DDW Talks: Adapted Realities' op vrijdag 22 oktober laten sprekers van Momkai, GRRR, Nxt Museum, Media.Monks en kunstenaar Thijs Biersteker met inspirerende projecten zien hoe Nederlands digital design bijdraagt aan 'The Greater Number'. Dat is het thema van de Dutch Design Week, die dit jaar weer fysiek plaatsvindt in Eindhoven.

Verschillende makers en creatieven, waaronder Harald Dunnink van strategisch ontwerpbureau Momkai, Natasha Greenhalgh van Nxt Museum en ecologisch kunstenaar Thijs Biersteker laten projecten zien die een groter aantal veranderingen op gang kunnen brengen. Op verschillende manieren leveren zij een bijdrage aan gedragsverandering, het klimaat, gezondheid of het tegengaan van sociale ongelijkheid en conflicten.
 
Na de presentaties van de sprekers is er een paneldiscussie met de businesspartners van het event, waaronder Andy Lürling (LUMO Labs), Jonas Onland (Serendipity) en Tjeerd Haccou (Space&Matter).
 
'DDW Talks: Adapted Realities' vindt plaats vanaf 10.00 tot 14.00 uur in Fifth in Eindhoven. De talk is inclusief koffie, thee, iets lekkers en een lichte lunch. Bij binnenkomst dienen bezoekers hun coronatoegangsbewijs te tonen.
 
Info & tickets via deze link.