Dutch Digital Design virtueel tijdens Dutch Design Week

Dutch Digital Design virtueel tijdens Dutch Design Week

16-10-2020 (09:30) - Creatie

Dutch Digital Design is ook dit jaar weer content-partner van Dutch Design Week. De stichting die zich inzet voor zichtbaarheid van toonaangevend Nederlands digitaal werk in binnen- en buitenland, organiseert tijdens het virtuele event een gecureerde digitale expositie en een sessie van DDW Talks.
 
Tijdens de DDW Talks van Dutch Digital Design op vrijdag 23 oktober gaan vier toonaangevende gasten uit de wereld van digitaal design via een online live streaming in discussie met elkaar. Te gast zijn: Harald Dunnink (Momkai), Michiel Knoppert (Dell), Luna Maurer (Studio Moniker) en Jeroen van Eijk (Handmade). Zij delen hun ideeën over de toekomst van digitaal design en de waarde die het toevoegt aan de wereld, op verschillende gebieden. Moderator Emily Hinks (Mischief Makers) leidt de sessie.
 

3D-Rooms

Daarnaast heeft de stichting een digitale expositie ingericht in een van de 3D-rooms met als insteek het Dutch Design Week thema 'The new intimacy’. Er is onder meer werk te zien en beleven van makers als Resn, MediaMonks, Studio Dumbar, Momkai, Fabrique, Ilvy Njiokiktjien, Greenberry, Robot Kittens, dentsuAchtung en Your Majesty.
 
Kijk voor de laatste info en programma op de site van Dutch Design Week.