East Side realiseert online X-Mas Show Shimano Europe

East Side realiseert online X-Mas Show Shimano Europe

20-12-2021 (17:23) - Creatie

Online events hebben een grote vlucht genomen. De (technische) voorzieningen en mogelijkheden in eventland zijn daarvoor in coronatijd aanzienlijk verbeterd. Shimano koos daarom voor een centrale aftrap online met al haar medewerkers in Europa, met aansluitend - waar mogelijk- op elke Europese locatie een live samenzijn.
 
East Side kreeg als opdracht een informeel en gezellig online programma te creëren. Dit mondde uit in een show met live muziek, teamwork in de spotlights door illusionist Victor Mids, een humoristische quiz met persoonlijke ontboezemingen, een fotowedstrijd en vooral veel kerst en vrolijkheid. Dat connectie maken online ook kan, bleek uit alle reacties en interacties van de medewerkers voor, tijdens en na de show. Het motto One Team, One Shimano was voelbaar.
 

Eventpartner East Side

East Side was verantwoordelijk voor concept en productie van de Shimano’s online X-Mas Show. Ook het uitnodigingstraject en de uitzending in 12 Europese landen via een online platform vielen onder de verantwoordelijkheid van East Side.
 
Marc van Rooij, President Shimano Europe Group: “East Side heeft dit op een geweldige manier vorm gegeven. Maar dat zijn we al veel langer van hen gewend! Super mooi om samenwerking tussen alle betrokkenen te zien!”