Empowering platform WOMXNHOOD komt eraan

02-02-2021 (16:19) - Creatie

Mahi Khalesi en Shiwa Safari lanceren nieuw online platform WOMXNHOOD, met het doel de creatieve sector samen te brengen en te werken naar een inclusievere samenleving. Het platform moet toonaangevende talenten uit de creatieve sector een stem geven door middel van een talkshow, genaamd WOMXNHOOD STORIES.
 
Mahi (Head of A&R bij ROQ ‘N Rolla Music) en Shiwa (Marketing Project Manager bij Sony Music) hebben door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd in de muziekindustrie. Met hun ervaringen als vrouw in een dominante mannenwereld, voelden zij de nood om ervaringen te delen en verhalen bespreekbaar te maken. Samen hosten de dames de talkshow WOMXNHOOD STORIES, waarbij ze tweewekelijks om de tafel zitten met een nieuwe gast. De talkshow is vanaf 9 februari te zien op het YouTube kanaal van WOMXNHOOD en te beluisteren via alle streamingdiensten.
 
Inclusiviteit
WOMXNHOOD wordt een online platform voor iedereen. Het platform maakt belangrijke onderwerpen bespreekbaar, om taboes te doorbreken en een stap dichterbij een inclusieve samenleving te komen. In WOMXNHOOD STORIES zullen toonaangevende talenten uit de creatieve industrie inspirerende verhalen delen, waarbij vrouwen in de spotlight gezet zullen worden. Om de reikwijdte van de doelgroep te verbreden is de letter X in WOMXNHOOD toegevoegd. WOMXNHOOD dient als inspirerend, motiverend en educatief platform voor iedereen. De ‘X’ staat daarbij voor inclusiviteit en gaat verder dan genderrollen.
 
The Apartment
Alle afleveringen worden opgenomen in The Apartment, een door MADE.COM gecureerd appartement in hartje Amsterdam. Video director Michael Sean, ook wel bekend als Mike Static, werkt samen met zijn partner Laurizando Soares mee aan de video opnames. Michael Sean is voornamelijk bekend als director van vele bekende muziek video's en short movies.