Eyeforce zet met vier fotografen zwaar in op nieuw talent

10-06-2021 (10:00) - Creatie

Het nieuwe roster van EYEFORCE bestaat uit: Omar R. Rosalina, Tyrone Bradley, Jarno Schurgers en Cas Kerssens. Zij versterken het Eyeforce-team met een gedeelde affiniteit voor sport, avontuur, reizen en het portretteren van inspirerende mensen.
 

Omar R. Rosalina

De beelden van Omar zijn zowel tijdloos als moeiteloos stijlvol. Zijn werk combineert een eigentijdse esthetiek met een diepe liefde voor klassieke fotografie wat resulteert in iets echt unieks. Merken waarmee Omar heeft gewerkt zijn onder meer K-Swiss, Adidas en Nubikk.
 
 

Tyrone Bradley

Tyrone’s achtergrond als atleet weet hij feilloos te vertalen in beelden die zo vol energie zijn dat ze bijna gewichtloos aanvoelen. Het werk van Tyrone is altijd authentiek en verrassend. Enkele merken waarvoor hij werkt zijn Red Bull, Land Rover en Asics.

 
 

Cas Kerssens

Cas staat garant voor een fris perspectief getemperd met een realistische en filmische korreligheid. Zijn talent heeft hem opdrachten opgeleverd bij onder meer Unicef, Adidas en Land Rover.
 
 

Jarno Schurgers

Jarno staat er om bekend om net dat beetje verder te gaan om het perfecte beeld vast te leggen. Zijn manier van werken past bij de bijzondere atleten die hij fotografeert. Jarno werkt onder meer als vaste fotograaf voor Nikon en Red Bull.

 

“We zijn erg trots op deze uitbreiding van ons creatieve team. Naast het kunnen bieden van een completere service aan onze klanten, biedt het ook nieuwe kansen voor ons productieteam, zegt Coco Seignette, Hoofd roster film & fotografie Eyeforce.