Festina achter video-first design Bandit

03-10-2018 (11:50) - Creatie

Productiehuis Bandit heeft voor Festina gekozen om de volledige doorvertaling van hun merk en creatieve werk naar een digitaal platform te verzorgen.


Bandit produceert alles dat beweegt: van  films en branded content tot gifs. Video staat centraal in het nieuwe platform. Op het platform is ook een ‘behind the scenes’-gedeelte waarin getoond wordt hoe producties tot stand komen. 


De opdracht aan creative agency Festina: vertaal ons merk door naar een digitale omgeving waar onze merkwaarden, werk en creativiteit van te zien zijn. Het is een design geworden dat in het teken van video staat. Titels en tekst zijn verdwijnen in deze video-first aanpak. 

 

statement

Jochem van Berne van Festina: “Bandit staat als hoogstaande creatieve productiepartner op het gebied van video dicht bij ons en heeft ons met deze opdracht de kans gegeven om op een simpele en toch unieke manier te laten zien waarom brigital zo belangrijk is. Dit hebben wij gedaan door een online platform te ontwikkelen dat tegelijkertijd een merk statement is.”