Fototentoonstelling De Hallen of Fame

23-10-2019 (11:34) - Creatie

De Hallen viert de hele maand oktober zijn vijfjarig bestaan. LEWIS ondersteunt De Hallen bij deze viering door het opzetten en uitvoeren van een geïntegreerde content campagne inclusief foto-expositie. De tien portretten nog tot en met 27 oktober te zien in De Passage, de centrale entree van De Hallen.
 
In de voormalige GVB-tramwerkplaats zijn, naast een bibliotheek, eettentjes en bioscoop, veel jonge startups en bedrijven met sociale werkplaatsen te vinden. Mensen uit alle hoeken van de samenleving krijgen hier de mogelijkheid om te werken aan hun toekomst. De Hallen is daarmee een bijzonder voorbeeld van hoe commercieel en sociaal goed samengaan en elkaar versterken.
 

Foto-expositie De Hallen of Fame

De Hallen of Fame werd gerealiseerd in samenwerking met fotograaf Daniel Cohen. Cohen – bekend om zijn portretfotografie (Kendrick Lamar en Eberhard van der Laan) – portretteerde hiervoor tien Amsterdammers met een bijzondere connectie met De Hallen. Van de voormalig GVB-medewerker Louis (72) tot de Iraanse vluchteling Milad (33) die als kapper werkt bij de Kinki Academy. ‘De Hallen of Fame’ werd  geopend door directeur Johan Valster en fotograaf Daniel Cohen tijdens de verjaardag week van De Hallen.