From Dude to Diva, by SuperHeroes

09-05-2017 (10:13) - Creatie

Hoewel ze het niet zullen toegeven: veel mannen hebben zich ooit wel eens verkleed als vrouw. En zij zullen het nog moeilijker vinden om toe te geven dat ze dit best spannend/leuk vonden. Het model dat door SuperHeroes onder handen werd genomen kan er echter niet onderuit.

Project From Dude To Diva is ontwikkeld in opdracht van Remington. Met behulp van de nieuwe Remington Air Plates toverde een team van stylisten (Floor Kleyne, Yo-Kaw Pat en Inez Naomi) een mannelijk model om tot popdiva. 
 
Het model werd vooraf niets verteld over het gewenste resultaat, zodat de verrassing extra groot zou zijn. Het resultaat werd vastgelegd door fashion fotograaf Colin Hill, hij maakte vier prachtige portretten. SuperHeroes Amsterdam creëerde naast de portretten ook social content voor de online uitrol, waaronder korte video’s en behind the scenes beelden. GreatQuestion!, het digital firstPR & social bureau van SuperHeroes, zorgt voor de uitrol van de campagne in de Benelux in de media en op social media. 
 
credits
Concept: SuperHeroes Amsterdam
PR & social: GreatQuestion! 
Campagne: From Dude To Diva
Creative director: Niek Eijsbouts
Creatives: Ola Syse, Christina Ta
Client: Tamara Kroon, Remington Benelux onderdeel van Spectrum Brands Benelux
Fotografie: Colin Hill 
Regie & DOP: Mike Fugers
Edit & grading: Erik Verhulst
Muziek: Lieuwe Roonder
Haar styliste: Floor Kleyne
Make-up artist: Yo-Kaw Pat
Stylist: Inez Naomi
 
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.