G-Star RAW organiseert 'Stay-At-Home Catwalk'

03-04-2020 (11:10) - Creatie

Vrijdagavond 3 april om 20.00 uur organiseert G-Star RAW een modeshow op het @gstarraw Instagram-kanaal, die mensen over de hele wereld kunnen ervaren vanuit hun eigen huiskamer. Het doel van de show is om product te blijven tonen, verbinding te maken, te entertainen en fans te inspireren - zelfs als alle G-Star winkels tijdelijk gesloten zijn - met de duidelijke boodschap voor iedereen om thuis te blijven.
 
Door COVID-19 is thuisblijven voor velen de nieuwe norm geworden. Daarom organiseert G-Star RAW een catwalk show rechtstreeks vanuit de gangen, keukens en woonkamers van hun modellen en influencers. 25 influencers uit 10 landen van over de hele wereld zijn gevraagd om het product zelf op te nemen, te laten zien en op de 'beat' van de G-Star RAW track te lopen. G-Star creëert één grote wereldwijde catwalk show van alle content die wordt opgenomen. Milan Carvalho doet namens Nederland mee aan de Instagram modeshow vanuit zijn huis.

Gwenda van Vliet, CMO van G-Star RAW: "In deze moeilijke tijden staat G-Star nog steeds ten dienste van onze trouwe klanten. We blijven werken. We zijn nog steeds inventief en creatief. Onze Stay-at-Home Catwalk laat zien hoe we wereldwijd hebben samengewerkt om een beetje vreugde en afleiding te bieden rond één duidelijke boodschap: blijf thuis!".