IMAGINE tijdens jubileumeditie Film by the Sea

29-08-2018 (09:07) - Creatie

Tijdens de twinitigste editie van Film by the Sea gaat de digitaal geremasterde film Imagine van John Lennon en Yoko Ono in première. De film wordt op zondagavond 16 september voor het eerst in Vlissingen vertoond in de grote CCXL zaal en beleeft hier haar Nederlandse première.

 
Imagine is een must see voor alle Beatles- en met name John Lennon-fans. De film is een collage van kleur, geluid, dromen en realiteit. Speciaal voor deze bioscoopuitgave is er 15 minuten exclusief bonusmateriaal toegevoegd. Op maandag 17 september draait de film in 40 bioscopen in het land.
 

De film Imagine is geproduceerd en geregisseerd door John Lennon en Yoko Ono. Met gasten als George Harrison, Fred Astaire en Andy Warhol, creëren zij een wereld die qua verbeelding zo rijk en ontroerend is als de begeleidende muziek. Imagine is in 1972 gemaakt rond het gelijknamige album, waarvan ongetwijfeld het bekendste nummer de single “Imagine” is.  
 

Exclusief bonusmateriaal

John en Yoko’s Imagine is speciaal voor deze heruitgave frame voor frame opgepoetst en geremasterd. Ook het geluid is voor de bioscoop geoptimaliseerd. Grammy Award winnaar Paul Hicks heeft het geluid opnieuw gemixt in het fantastische Dolby ATMOS en 7.1 surround. Het exclusieve bonusmateriaal bevat beeld van John Lennon die twee nummers opvoert in de studio voor een groep gewaardeerde muzikanten, zoals de voormalige Beatle George Harrison. Ook dit bonusmateriaal is opnieuw gemixt in Dolby 7.1 & Dolby ATMOS.
 
Voor tickets klik hier
 
 

IMAGINE - By John & Yoko trailer NL from ABC Film Distribution on Vimeo.