ISH Dance Collective presenteert nieuwe Rooftop Sessions

ISH Dance Collective presenteert nieuwe Rooftop Sessions

01-04-2021 (16:34) - Creatie

In de nieuwste Rooftop Sessions, korte dansfilms van ISH Dance Collective, schetst het gezelschap de huidige tijdgeest, tegen de achtergrond van stedelijke skylines. De Rooftop Sessions gaan in première via de social media kanalen van ISH op 15 en 29 april.
 
Rooftop Sessions Chapter Four vindt plaats op 15 april en verkent het credo ‘the eye of the beholder’ onder regie van Nedda Sou. Vanaf observatiedek A’DAM Lookout en vanuit sky bar Madam dansen artiesten Lucinda Wessels en Tamara Robledo Oud alle restricties van zich af. Daarmee vragen ze aandacht voor de noodzaak om vrij te bewegen, uit te gaan en sociaal te zijn. Percussionist Laura Trompetter voegt met slagwerk een ritmische laag toe aan de performance op het dak en de bovenste verdieping van de A’DAM Toren.
 
De Rooftop Sessions worden samengesteld en begeleid door Marco Gerris, gefilmd en gemonteerd door Roderik Patijn en geproduceerd door Elisia da Silva Martins Peças. De sessies zijn beschikbaar op YouTube en andere social kanalen.