Jordan en Neymar gezichten nieuwe Nike-schoen

02-06-2016 (10:30) - Creatie

Nike presenteert de NJR X JORDAN lijn. Blikvanger van de nieuwe lijn is de nieuwe Hypervenom voetbalschoen. De NJR X JORDAN collectie bestaat tevens uit kleding en een speciale voetbal trainingsschoen.
 
wederzijdse waardering
Michael Jordan en Neymar Jr. zijn de gezichten van de nieuwe lijn. De ex-topbasketballer en de topvoetballer hebben veel waardering van elkaar. Dit is terug te zien in de nieuwe schoenen. De nieuwe hypervenom voetbalschoen heeft veel kenmerken van de Jordan V Low en er zal ook een speciale Neymar versie van de Jordan V Low verschijnen.
 
samenvoegen 
Nathan van Hook, Nike Football Sr. Design Director: 'De Jordan V is een iconische schoen met haaientanden van een gevechtsvliegtuig op de voorkant, en de Hypervenom II die Neymar Jr. draagt is een gemoderniseerde versie hiervan. We hebben de elementen van beide schoenen nu samengevoegd.'
 
Het is voor het eerst dan het Jordan merk een complete collectie lanceert voor een atleet die geen lid is van het Jordan merk. De NJR x JORDAN collectie is vanaf nu verkrijgbaar via de Nike Football App en vanaf 3 juni op Nike.com.