Kim Feenstra ziet de wereld in zwart-wit

16-07-2018 (15:49) - Creatie

Kim Feenstra ontdekt samen met internationaal topfotograaf David Yarrow de wereld van zwart-wit fotografie. Voor dit doel maakten ze samen een indrukwekkende reis door Kenia.
 
Achter het model Kim Feenstra schuilt ook een getalenteerd fotograaf. Om meer te weten te komen over zwart-wit fotografie, bezocht zij fotograaf David Yarrow in Amboseli, Kenia, een plek waar de meeste olifanten per vierkante kilometer leven ter wereld. David is hier om de laatste ‘Big Tuskers’ te fotografen, de grootste olifanten ter wereld. Davids passie om de natuur vast te leggen met indringende en meeslepende zwart-wit fotografie is voor Kim een enorme inspiratiebron.
 
Feenstra: “In Kenia ging ik op bezoek bij David Yarrow. Hij is een goede vriend, groot inspiratiebron en echt een fantastische fotograaf. Hij overschrijdt alle grenzen, ik zie hem als de meester in zwart-wit fotografie. Tijdens mijn reis heeft hij mij op sleeptouw genomen om alle mogelijkheden van zwart-wit fotografie te ontdekken.”
 
Op IAMBLACKANDWHITE.nl is hun indrukwekkende reis te bekijken, en kun de verhalen lezen achter de foto’s die zij tijdens hun reis namen én de instellingen bekijken waarmee de foto’s zijn gemaakt. Bovendien zijn er tips te vinden over onder meer zwart-witfotografie, de omgang met zonlicht en hoe je je onderwerp respectvol benadert.