KNGF Geleidehonden komt met film Perfect Match

07-02-2018 (09:30) - Creatie

Vanavond is de 90 seconden durende mini-speelfilm PERFECT MATCH van KNGF Geleidehonden voor het eerst te zien op het witte doek. Jennifer Hoffman en Pepijn van Hulst kruipen in de huid van matchmakers die een nieuwe geleidehond zoeken voor een blinde man.


Met de film vraagt KNGF Geleidehonden aandacht voor haar werk: het opleiden van geleidehonden voor mensen met een lichamelijke of psychische beperking. PERFECT MATCH is vanaf 7 februari de hele maand te zien in het voorprogramma van de films ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’, ‘Het leven is vurrukkulluk’, ‘Gek van Oranje’ en de blockbuster ‘Fifty Shades Freed’ in de bioscopen van Foxscreen. En bij Jean Mineur voor de hoofdfilms ‘The Post’ en ‘Wild’.


sponsor een pup

De PERFECT MATCH film maakt onderdeel uit van de campagne voor sponsoreenpup.nl. Met een maandelijkse donatie kunnen mensen een pup in opleiding financieel steunen en worden ze met foto’s, filmpjes en verhalen op de hoogte gehouden van alle belevenissen van de pup die opgroeit tot geleidehond.

 

 

 

De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.