Koninklijke Ahrend werkt samen met topdesigners bij Salone del Mobile 2017

08-03-2017 (14:12) - Creatie

Koninklijke Ahrend, HAY en Edward van Vliet gaan tijdens de Salone del Mobile 2017 een unieke samenwerking aan. Tijdens de designbeurs – die van 4 tot en met 9 april plaatsvindt in Milaan – verzorgen de merken de inrichting van de Courtyard van het Palazzo Francesco Turati. Dat moet hét ontmoetingspunt worden van Milaan, waar designprofessionals van over de hele wereld samenkomen.


Net als vorig jaar maakt Ahrend deel uit van de tentoonstelling Masterly – The Dutch in Milano. Masterly presenteert tijdens de Salone del Mobile het beste design en ambachtelijke vakwerk dat Nederland te bieden heeft. De tentoonstelling vindt plaats in het historische Palazzo Francesco Turati, gelegen in het centrum van Milaan. Bezoekers worden verwelkomd in de Courtyard van het Palazzo, die speciaal voor de gelegenheid is ingericht door Koninklijke Ahrend, HAY en Edward van Vliet. De Courtyard is het ideale vertrekpunt om het Palazzo en andere tentoonstellingen in de stad te verkennen.


Bezoekers kunnen op de Courtyard kennismaken met de Result stoel en de Pyramide collectie, oorspronkelijk ontworpen door Friso Kramer en Wim Rietveld voor Ahrend en opnieuw gelanceerd samen met HAY. Dankzij het tijdloze design zijn de iconen ook vandaag de dag nog relevant en flexibel inzetbaar in werk- en retailomgevingen, restaurants en cafés, thuis en op school.