Lotto winnaars leven als god in Frankrijk

06-07-2018 (13:37) - Creatie

Afgelopen winter ontwikkelde Selmore voor Lotto een Guiding Idea met als thema ‘Laat je lot niet liggen’. Dat idee krijgt deze zomer een vervolg met een geïntegreerde campagne die appelleert aan het Lotto gevoel van winnaars die gewoon zichzelf blijven.


In de film zien we een ouder echtpaar dat de Lotto heeft gewonnen, maar nog steeds met hun vertrouwde campertje door Frankrijk trekt. Niels Westra, Creative Partner Selmore: “Als je al je hele leven graag kampeert in Frankrijk dan verandert dat niet per se als je plotseling een paar miljoen op de bank hebt staan. Al kun je natuurlijk wel iets moois doen met dat geld. Daar gaat deze film over.”


De film is bedacht door Selmore en samen gemaakt met onder andere regisseur Ismael Ten Heuvel van Pink Rabbit. De muziek “En rêve on se voit” is speciaal voor de film gecomponeerd door Merlijn Snitker. Het nummer is inmiddels ook te beluisteren op Spotify.


5000 euro vakantiegeld

Parallel aan de merkfilm loopt de zomeractie van Lotto waarbij je elke werkdag kans maakt op € 5.000 vakantiegeld. Zo kun je misschien een weekje langer weg of je hotel upgraden. Om mee te doen hoef je je alleen aan te melden op lotto.nl/vakantiegeld. We willen hiermee bewijzen dat er veel en vaak te winnen valt bij Lotto. De actie wordt aangejaagd op tv, radio, OOH en online. “Deze actie is toegankelijk voor heel Nederland of je nu Lotto speelt of niet. We gaan in alle middelen die we tot onze beschikking hebben iedereen uitnodigen om mee te doen. Een sympathieke actie,” aldus Michael Kastelijns, Marketing Manager Lotto.


Credits 

Bureau         Selmore Creative Agency 
Creatie         Jakko Achterberg, Niels Westra
Producer         Joze Rikken
Account         Tom Stoffels, Monique Versteeg
Klant Michael Kastelijns, Saskia Baartman, Janneke Licht
Produktiemaatschappij Pink Rabbit
Regisseur Ismael ten Heuvel
Producer         Mireille Lampe, Thomas Rohde
DOP Myrthe Mosterman
Post produktie         Captcha
Grading         Barry Clark
Editor MRTN/Martin Heijgelaar
Muziek                                 En rêve on se voit
                                                Merlijn Snitker, Hielke Praagman, Marg van Eenbergen
Geluidsstudio         Ambassadors / Joep Meijburg
Fotografie Marc van Oene
Regisseur online films Dries Meinema

 
De video wordt geladen, een moment...duurt het te lang, refresh dan even.